موضوعات
  • اخبار سایت
  • ماهیان گیاهخوار
  • ماهیان گوشتخوار
  • ماهیان همه چیزخوار
  • ماهیان آبشور
  • آموزش های پرورش ماهی
  • تصاویر ماهیان زینتی
  • ماهیان آب شیرین
  • آرشیو
    تبلیغات
    آمار سايت
    کاربران آنلاین: 1
    بازدید امروز: 213
    بازدید دیروز: 287
    بازدید این ماه:3424
    ورودی از گوگل: 58694
    تعداد مطالب: 166
    تعداد دیدگاه ها: 0

    برترين مطالب
    تبلیغات
    مطالب تصادفی
    آخرین مطالب ارسالی
    تبلیغات متنی

    برکه های کوی چگونگی نگهداری و مشکلات رایج (قسمت هفتم)


    تا کنون در این سری از مطالب با شما در مورد چگونگی ساخت و راه اندازی برکه های کوی صحبت کردم اما بعد از اینکه کار ساخت برکه تمام می شود به محض اینکه برکه را ابگیری می کنید برکه نیازمند نگهداری و رسیدگی های مختلف است. در ادامه این مطلب و این سری از مطالب از این پس قصد دارم تا شما را با اقدامات و رسیدگی هایی که برای داشتن یک برکه سالم باید به ان توجه کنید اشنا کنم.

     

     

     

     

     

     

    آبگیری برکه

    مهم ترین مرحله در هر برکه بعد از ساخت مرحله ابگیری برکه است. در این مرحله شما برکه را تا جای مورد نظر از اب پر می کنید. هر چند انجام این کار بسیار راحت به نظر می رسد ولی باید توجه داشته باشید در صورتی که توجه و دقت لازم را در انجام این کار لحاظ نکنید ممکن است هرگز نتوانید برکه مورد نظر و ایده ال خود را با ماهیانی سالم ببینید. مهم ترین نکاتی که در پر کردن اب برکه باید به ان توجه داشته باشید به شرح زیر است:

    ۱. بعد از اتمام مراحل ساخت سعی کنید تمامی موادی را که به نوعی می توانند الاینده اب باشند را از سطوح مختلف برکه و اطراف ان جمع اوری کنید. اکثر مصالح و مواد مورد استفاده در کارهای ساختمانی به راحتی می توانند باعث الودگی شدید در اب برکه شما و ایجاد تلفات جبران ناپذیری شوند.

    ۲. ابی که قرار است با ان کار پر کردن برکه را انجام دهید بهتر است ابی باشد که از نظر پارامتر های اصلی و ساختار کلی فاقد هر گونه مواد الاینده باشد. اگر قرار است از اب چاه استفاده کنید بهتر است قبل از شروع به کار یک نمونه از اب را برای انجام ازمایشات رایج به ازمایشگاه های اداره اب نشان دهید. به طور کلی ابی که برای انسان قابل شرب باشد اب مناسبی برای ماهی کوی است. اب شهر هم همیشه قابل اعتماد نیست. اب شهر دارای مقادیر بالای کلر است که البته می توان ان را با مخلول های رایج خنثی کرد. مشکل دیگر اب های شهری مقدار سختی ان است که معمولا در مناطق شمالی کشور بیشتر دیده می شود. در مجموع برای اینکه خیالتان از اب برکه راحت شود می توانید از محلول هایی مانند aqua safe شرکت تترا المان برای راه اندازی و ابگیری برکه استفاده کنید

    ۳. نکته دیگر این است قبل از ابگیری باید تمامی تجهیزات فیلتراسیون و مدیای فیلتر را با اب سرد بخوبی بشویید تا مواد و یا گرد غباری که از کارخانه تولید کننده با این وسایل حمل شده است شسته شود.

    ۴. اگر تصمیم دارید که در داخل برکه خود از گیاهان ابزی استفاده کنید بهتر است جای انها را قبل از ابگیری مشخص کنید. معمولا گیاهان را نمی توانید در کف برکه قرار دهید. اکثر گیاهان نیاز دارند تا پایه هایی به اندازه ی ۲/۳ ارتفاع برکه برای انها ایجاد گردد تا بتوانند به خوبی رشد کنند. اگر قصد دارید این کار را انجام دهید بهتر است قبل از ابگیری برکه جای تمامی گیاهان را مشخص کرده و حداقل یک طرح اولیه از برکه ی مورد نظرتان را ابتدا بر روی کاغذ بکشید.

     

    ۵. وقتی با توجه به تمامی موارد فوق اب برکه را پر کردید نوبت ان است که شرایط را برای ورود ماهی ها فراهم کنید. قبل از ورود ماهی به برکه باید توجه داشته باشید که چرخه نیتروژن در برکه شما کامل شده باشد این چرخه در حالت عادی به حداقل ۲ هفته زمان برای کامل شدن نیاز دارد ولی شما می توانید با استفاده از محلول های راه انداز اب این مدت زمان را به ۳-۴ روز کاهش دهید.

    حجم :
    پسورد : برای راحتی شما ندارد
    موضوع : ماهی کوی
    ارسال توسط : مدیر سایت | در تاریخ : ۱۷ فروردین , ۱۳۹۳ | دیدگاه: بدون دیدگاه